Λεοναρντο Παρι Σεν Ζερμεν / H συγκινητική ανάρτηση του / Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως:

Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως:

Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Καταγγελία από εκδότη
Καταγγελία από εκδότη from www.newsit.gr
Του συλλόγου και την έλευση του λεονάρντο στην θέση του γενικού διευθυντή, . Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Η παρί σεν ζερμέν (γαλλικά: Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως:

Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα.

Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Επιβεβαιώθηκε η πρόταση της ρεάλ μαδρίτης προς την παρί σεν ζερμέν για τον κιλιάν εμπαπέ. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Του συλλόγου και την έλευση του λεονάρντο στην θέση του γενικού διευθυντή, . Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Η παρί σεν ζερμέν (γαλλικά: Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει . Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα.

Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Του συλλόγου και την έλευση του λεονάρντο στην θέση του γενικού διευθυντή, . Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά .

Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Παρί: Η επιταγή για Νεϊμάρ με το
Παρί: Η επιταγή για Νεϊμάρ με το from www.newsit.gr
Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Επιβεβαιώθηκε η πρόταση της ρεάλ μαδρίτης προς την παρί σεν ζερμέν για τον κιλιάν εμπαπέ. Του συλλόγου και την έλευση του λεονάρντο στην θέση του γενικού διευθυντή, .

Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως:

Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Επιβεβαιώθηκε η πρόταση της ρεάλ μαδρίτης προς την παρί σεν ζερμέν για τον κιλιάν εμπαπέ. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Του συλλόγου και την έλευση του λεονάρντο στην θέση του γενικού διευθυντή, . Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως: Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει . Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Η παρί σεν ζερμέν (γαλλικά: Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον .

Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι .

Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Η Παρί Σεν Ζερμέν τράβηξε το
Η Παρί Σεν Ζερμέν τράβηξε το from www.newsbeast.gr
Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Επιβεβαιώθηκε η πρόταση της ρεάλ μαδρίτης προς την παρί σεν ζερμέν για τον κιλιάν εμπαπέ. Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Του συλλόγου και την έλευση του λεονάρντο στην θέση του γενικού διευθυντή, . Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει .

Επιβεβαιώθηκε η πρόταση της ρεάλ μαδρίτης προς την παρί σεν ζερμέν για τον κιλιάν εμπαπέ.

Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως: Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει . Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Επιβεβαιώθηκε η πρόταση της ρεάλ μαδρίτης προς την παρί σεν ζερμέν για τον κιλιάν εμπαπέ. Η παρί σεν ζερμέν (γαλλικά: Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Του συλλόγου και την έλευση του λεονάρντο στην θέση του γενικού διευθυντή, . Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται!

Λεοναρντο Παρι Σεν Ζερμεν / H συγκινητική ανάρτηση του / Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως:. Επιβεβαιώθηκε η πρόταση της ρεάλ μαδρίτης προς την παρί σεν ζερμέν για τον κιλιάν εμπαπέ. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Η παρί σεν ζερμέν (γαλλικά: Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει .

Του συλλόγου και την έλευση του λεονάρντο στην θέση του γενικού διευθυντή,  παρι σεν ζερμεν. Ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν, λεονάρντο απάντησε στον πρόεδρο της la liga, χαβιέρ τέμπας και στις δηλώσεις που είχε κάνει .